Hyvää ruokaa ja historiaa

Juhlat, jotka muistetaan pitkään

Ravintola Turengin Asemalla järjestät  perhejuhlat helposti. Juhliesi arvoisessa ympäristössä, hyvästä ruoasta ja palvelusta nauttien!

Meillä järjestät syntymäpäivät, muistotilaisuudet, kastejuhlat, rippijuhlat, häät, sukujuhlat....

Järjestä juhlat ympäristössä, joka kelpasi Tsaarillekin. Valitse mielesi tila ryhmäsi koon mukaan. Tarjolla on 9 salia, 4 kpl 4-8:lle, 2 kpl 10-20:lle ja 3 kpl 20-35:lle. Kolme salia yhdistämällä saadaan yhtenäinen tila 60:lle ja koko taloon mahtuu 170.

Ryhmäsi koon ja tarpeen mukaan voit valita annostarjoilun, buffet-pöydän tai pidot.

Tsaarin Pöytä on juhlava buffet, jonka kaikki ruoat on valmistettu

alusta asti Asemalla - gourmeeta. Tsaarin Pöytä soveltuu 25-60 juhlijalle. Ja jos juhlaväki valtaa sekä ylä- että alakerran, niin Pöytä rakennetaan molempiin kerroksiin ja ruokailu onnistuu 120:lle, jopa enemmällekin.
10-18:lle  hlö) suosittelemme Tsaarin Pitoja, jotka on niin mukaviksi havaittu, että jotkut ovat pitäneet pitoja jo usempaan kertaan! Tsaarin pidoissa kaikki istuvat saman pöydän ääressä ja ruoka tuodaan vadeilla pöytään, jossa se sitten jaetaan. Jokainen valitsee lautaselle haluamaansa. Henkilökunta ei häritse, käymme vain täydentämässä pöytää. Juomapuoli kannatta varata etukäteen ja pulloittain, näin oma rauha on taattu. 
Tsaarin Pidot on iloinen herkuttelu iloisessa seurassa ja ne soveltuvat hyvin myös vanhemmalle väelle ja liikuntarajoitteisille. Pöydästä kun ei tarvitse kesken illan nousta.
Yhteen pöytään saadaan max 18 hlö, mutta voihan niitä pöytiä tehdä useammankin, vierekkäisiin saleihin.

Annostarjoiltu, 1, 2, 3 tai useamman ruokalajin menu on monen mielestä juhlavista juhlavin. Toisille se on "jäykistelyä". Yksi tykkää yhdestä ja toinen toisesta, valitse se, mikä sinusta on mukavain.

Turengin Asemalla on tarjolla erilaisia menuja, mm. Sibeliusmenu on juhlava, kansallissäveltäjän musiikin siivittämän nautittava 3 ruokalajin menu. Lemminkäinen, Karelia ja Valse Triste ovat antaneet innoituksensa menulle.

Tule tutustumaan, jos et vielä ole käynyt. Suunnitellaan yhdessä juhlat, jotka jäävät mieleen. 

Olemme myös esteetön juhlapaikka. Alakertaan pääsee helposti myös pyörätuolilla. Tilava Inva-wc löytyy myös. 

Kysy lisää!
Järjestetään sinulle vuosisadan juhlat! 

Ota yhteyttä

040 769 4444 tai tilaisuus@turenginasema.fi
Paljon kuvia Aseman nykyisestä elämästä löydät klikkaamalla tästä

Tulostettavan juna-aikataulun löydät tästä: