Hyvää ruokaa ja historiaa

Ravintola ja terassi ovat auki 27.8.2017 saakka

KE-SU  klo 12 lähtien  

Keittiö ottaa tilauksia klo 12-18

Kesän tapahtumat Ajankohtaista-sivulta - tästä

- Venetsialaiset ja Mikko Harju 26.8.

 

Kesän ruokalista

Alkuun:

Sesongin keitto 9 €

Salaatti alku- tai pääruokana 12 / 19 €

Raikasta Salaattia, Kurkkua, Kirsikkatomaattia, marinoitua Salottisipulia ja Aseman Kastiketta  
Lisäksi:

Paistettua suomalaista Juustoa ja Raparperia Kahdella tapaa
TAI

Kananpojan rintaa, Paistettuja Horsmanversoja
TAI
Reilusti Yrteillä maustettua Savulohta, Aseman Hamppunäkkäriä, Ruohosipulia

Hiukopala kahdelle 33 €

Pielisen Savumuikkuja
Juustoa ja Raparperikompottia
Kananpojan rintaa ja Horsmanversoa
Asemalla uunikuivattua Kinkkua 
Asemalla juureen leivottua leipää ja Peltolan Kirnuvoita

Vihersalaatti pääruoan Yhteydessä 7 €

Pääruoat: 

Päivän Kalasaalis 29 €
Paistettua suomalaista kalaa, Kauden kasviksia, Uusia perunoita, Raikas Sitrus-yrttikastike

Naapurin Maalaiskanaa 25 €
Pihlajanmarjalakattua Kananpojan rintaa, Uusia perunoita, Kauden Kasviksia, Jogurttikastiketta    L G

Pihvi 34 €
200 g Hattula Herefordin Marmorifileetä, Yrttivoita, Kauden Kasviksia, Maalaisranskanperunoita ja Aseman yrttivoita L,G

Aseman Lähiburgeri 22 € 
180 g Hattula Hereford jauhelihapihvi, Aseman Briossisämpylä, Herkkumaan maustekurkkua, Yrttikuivattua Tomaattia, Pekonimurua, Aseman Majoneesia, Maalaisranskikset ja Aseman Villiyrttidippiä L  (Myös rukiisena ja gluteenittomana)

Vegaani 23 € 
Kasvis-härkäpapupihvi, Kukkakaali-pyreetä, Kauden kasviksia, Hamppunäkkäriä, Paistettuja Horsmanputkia

Annos Kahdelle 56 €
Hattula Hereford Marmorifileetä,
Pihlajanmarjalakattua Kananpojan rintaa,
Maalaisranskalaisia ja Aseman villiyrttidippiä,
Sesongin Kasviksia L G

Jälkeen:

Kauden marjoista tehty piirakka 10 € 
Kuminasuklaata ja Peltolan Vanhan Ajan Vaniljajäätelöä G

Mesiangervo-Vadelmajäädyke 10 €
Kaarnikkakastiketta ja Voikukkamurua L

Suklaata kahdelle 20 €
Keittiön suklaayllätys, Aseman marenkia ja kevyt sipaus marjaa Vl  G

Ruokien kyytipoikana Asemalla juureen, ilman hiivaa leivottua leipää ja Peltolan kirnuvoita Suonenjoelta.

Käytämme ruokien valmistuksessa vähälaktoosista voita, maun vuoksi.
Kysy muista allergeeneistä henkilökunnalta