Turengin Wanha Asema on

ikimuistoinen juhlapaikka

juhlat.jpg
 
juhlatila_turenki.jpg

Upea asemarakennus on omiaan erikoistilaisuuksien estradiksi.

Me rakastamme järjestää juhlia, joten erilaiset tilaisuudet luonnistuvat meiltä ilomielin. Kaipasitpa pidoillesi näyttävän juhlasalin tai intiimin tilan, voimme tarjota käyttöösi molemmat. Lisäksi puulämmitteinen pihasaunamme on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön ja kesäkauden aikana terassilta voi vuokrata myös ulkoliikuntavälineitä kuten kanootteja ja SUP-lautoja. Kauttamme saat myös herkulliset tarjoilut ja kumppaniverkostomme floristeista valokuvaajiin tekee juhlakokemuksestasi täydellisen. Lisäksi tarvittaessa monipuolinen esitystekniikka on käytössäsi.

 
 

Alakerran tilat

Alakerrassa toimii tavallisesti kahvila, mutta kerroksen tilat ovat myös kokonaan tai osin varattavissa. Tarjolla on sali, suuri kokoushuone sekä 8-hengen kabinetti. Näiden tilojen varaukseen yhdistyvät poikkeuksetta tarjoilut kahvilan eli Heihu Oy:n toimesta.

Yläkerran tilat

Yläkerrassa on yhtä lailla varattavana kookas sali sekä iso ja pieni kokoushuone ja pari 8-hengen kabinettia. Näihin tiloihin saa järjestää myös omat tarjoilut poislukien mahdolliset alkoholijuomat, jotka hankitaan Turengin Wanha Asema Oy:ltä.

 
 

Parhaimman käsityksen tiloista saat paikan päältä, joten mikäli mahdollista, poikkea paikalle tutustumaan puitteisiin. Vaihtoehtoisesti voit olla meihin yhteydessä niin autamme sinua mielellämme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivimman ratkaisun!