Turengin Wanha Asema on

kokouspaikkojen parhaimmistoa

kokoukset_turenki.jpg
 
turenki_kokoustilat.jpg

Uusinta kokoustekniikkaa historiallisissa puitteissa

Turengin Wanha Asema on omiaan kokoustamiseen: paikalle pääsee kätevästi myös junalla ja kauniissa asemarakennuksessa on lukuisia tiloja, jotka soveltuvat loistavasti liiketapaamisiin, koulutuksiin ja muihin kokoontumisiin. Tiloissamme on käytössä monipuolinen ja nykyaikainen esitystekniikka ja tarjoilut järjestyvät näppärästi talon kautta. Mitä ikinä tilaisuuteesi tarvitsetkaan, kattavasta kumppaniverkostostamme löydät taitajat ja toimittajat ohjelmapalveluista valokuvaajiin.

 
twa_alakerta.png

Alakerran tilat

Aseman alakerta toimii arkena kahvilana ja yhteisöllisenä työtilana. Alakerran suuri sali sekä kabinetti ovat myös varattavissa tapahtumia varten. Näiden tilojen varaukseen yhdistyvät poikkeuksetta tarjoilut kahvilan toimesta. Upouusi tekniikka mahdollistaa modernin työskentelyn ja kokoukset.

1. Kahvilan tilat

Tunnelmallinen kahvila palvelee arkisin, mutta tilauksesta se on käytössä myös yksityistilaisuuksiin.

2. Alakerran suuri sali

Priimavalinta esim. kutsuvierastilaisuuksien tai pienten perhejuhlien sijainniksi.

3. Kabinetti

Mainio paikka kokoontumisille.

4. Alakerran pieni salitwa_ylakerta.png

Yläkerran tilat

Aikoinaan asemapäällikön asuntona toimineessa yläkerrassa onnistuvat niin sukujuhlat kuin kokoukset ja kaikenmoiset tilaisuudet siltä väliltä. Tiloja on tarjolla neljä ja niitä voi vuokrata yhdessä tai erikseen. Yläkerta mahdollistaa halutessa omat tarjoilut (poislukien mahdolliset alkoholijuomat). Yläkertaan rakentuu uusi moderni kokous- ja työpajatila. Myös esitystekniikka on päivitetty tulevaisuuden tarpeisiin.

5. Kokous- ja työpajatila

Upea tila tehokkaaseen työskentelyyn tai vaikkapa isompaan koulutukseen. Kauniit vanhat ikkunat lisäävät huoneen vaikuttavuutta

6. Juhlasali

Mielestämme talon kaunein huone, jonka vanhat kaakeliuunit ja suuret ikkunat tekevät tilasta juhlaan täydellisen (6a). Juhlasalin yhteydessä on kaksi pienempää samanhenkistä tilaa (6b ja 6c), jotka mahdollistavat juhlijoiden määrän kasvattamisen aina 65 henkeen.

 

Parhaimman käsityksen tiloista saat paikan päältä, joten mikäli mahdollista, poikkea paikalle tutustumaan puitteisiin. Vaihtoehtoisesti voit olla meihin yhteydessä niin autamme sinua mielellämme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivimman ratkaisun!