Back to All Events

Isänpäivän lounasbuffet

Wanhalla Asemalla juhlitaan isiä, vaareja, ukkeja ja pappoja sunnuntaina 10.11. klo 11–16 isien makuun suunnitellulla lounasbuffetilla! Tarjolla muun muassa liekkipiirasta, kuumaa perunasalaattia pekonilla, coleslawta, BBQ-ribsejä, bratwurstia, ryynimakkaraa sekä paistettuja kananmunia. Myös vihersalaattia, kasvispiirasta ja soijanakkeja löytyy tietenkin buffet-pöydästä. Jälkiruuaksi muun muassa suklaa-nakukakkua ja marjasalaattia. Buffet-pöydän hinta 19,00€ / henkilö, alle 7v. lapset puoleen hintaan.

Asiakkaiden toiveesta isänpäivän lounasbuffettiin tehdään pöytävaraukset etukäteen, tarjolla on kaksi kattausta: klo 11–13 ja klo 14–16. Varauksen voi tehdä puhelimitse 050 475 3740 (arkisin klo 6–17) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@turenginasema.fi.

Buffet-pöydän juomien ohella tarjolla on myös laaja valikoima oluita, viinejä, lonkeroita, siidereitä ja alkoholittomia vaihtoehtoja Aseman virvokevalikoimasta.

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan isejä Wanhalle Asemalle!

 

Earlier Event: November 2
Aseman tapas-ilta: Pyhäinpäivä