Back to All Events

Turengin Wanhan Aseman avajaiset


pe 15.2. – su 17.2.

Turengin Wanha Asema avataan pian ja sinut on kutsuttu! Liity seuraamme juhlimaan koko seudun olohuonetta ja uudistunutta tapahtumakeskusta monipuolisen ohjelman merkeissä perjantaiaamusta sunnuntai-iltapäivään. Tarjolla on runsaasti erikoistarjouksia sekä herkullista syötävää, juotavaa, ohjelmaa ja seuraa. Tervetuloa yksin, kaksin ja sankoin joukoin!


Perjantai 15.2.

klo 06–09 Aamupala on katettu!

Tarjoamme aamukahvin/teen kaupan päälle kaikille aamun asiakkaille. Tarjolla aamupaloja, kylmiä ja kuumia juomia sekä suolaista ja makeaa syötävää. 

klo 10.30–13 Tule testaamaan Heidin suosikkisoppa lounaaksi.

Samettista kasvissosekeittoa, ihanalla höystevalikoimalla tarjolla 50 nopeimmalle hintaan 5€! Tietysti myös Aseman vaalea ja tumma leipä kuuluvat tarjoiluun.

klo 13–16 Kahdet pullakahvit yhden hinnalla.

Valitse parasta seuraa mukaasi ja valikoimastamme mieleisesi pulla & kuppi kahvia tai teetä. 

Klo 16–21 Alkuillan kuohua!

Tule kilistämään kanssamme uudelle Wanhalle Asemalle.  
Lasi kuohuviiniä 4,50€. Me tarjoamme pikkupurtavat, suolaiset ja makeat.


Lauantai 16.2.

klo 12–18 Kahvi- ja suklaamaistajaiset kutsuvat.

Kahvivalikoimamme on Pauligin uusin kahviperhe Notes of Nature. Tänään pääset maistamaan kaikkia eri kahvimakuja kera herkullisten ja kauniiden suklaakonvehtien. Onko uusi kahvisuosikkisi Kuulas, Kajo, Korpi vai Kipinä? Kahvimaistiaiset ja 2 valitsemaasi suklaaherkkua 3€! 

klo 18–21 Toiveenne on kuultu: Aseman ensimmäinen viini-ilta!

Luvassa valikoima punaista ja valkoista. Toki myös olutta ja siideriä löytyy sekä tapakset talon tapaan. Ilta antaa suunnan myös Aseman kevään viinivalikoimalle, joten tule maistamaan ja vaikuttamaan. Varaa paikkasi viiniraadista heti sähköpostilla asiakaspalvelu@turenginasema.fi tai puh. 050 475 3740. Maistelumenu 20€, sis. maisteluviinit (4 valkoista, 4 punaista) sekä tapaspöydän. Mukaan mahtuu 34 nopeinta!


Sunnuntai 17.2.

klo 12–16 Wanha Asema pukeutuu juhlaan.

Avoimet ovet! Tutustu Wanhan Aseman historiaan, uudistettuihin tiloihin ja suunnittele omat juhlasi upeisiin puitteisiin. Tarjolla vinkkejä juhlajärjestelyihin. Tee tilavaraus tänään ja hyödynnä avajaisalennuksemme –20% tilavuokrasta. Herkuttele samalla kahvilan kakkubuffetista, hintaan 8€ (sis. kahvi, tee, mehu ja runsas kakkuvalikoima)

Later Event: February 15
Aamupala on katettu!