Back to All Events

Wanhan Aseman juhannus


Pe 21. – La 22.6.

Juhannusviikonloppuna pe 21. – la 22.6. Wanhan Aseman kesäterassilla juhlitaan koko perheen juhannusta! Luvassa pihapelejä, hyvää seuraa ja rentoa tunnelmaa. Tarjolla monenlaista juomaa kannuissa sekä aikuisten että lasten makuun. Juhannusviikonlopulle voi varata ennakkoon piknik-koreja, joista löytyy muun muassa juotavaa, pientä suolaista purtavaa, raikasta naposteltavaa sekä ihania herkkuja. Piknik-koreja löytyy niin aikuisten ajanviettoon kuin perheen yhteisiin hetkiin.

Koko juhannusviikon Wanhan Aseman terassilla tarjotaan ilmaista sipsiä ja popcornia!

Lämpimästi tervetuloa viettämään ihania kesäpäivän hetkiä yksin, kaksin ja sankoin joukoin!

Earlier Event: June 15
Wanhan Aseman olutmaistelu
Later Event: July 27
Saunapäivä Wanhalla Asemalla